2.Fibröz displazi: Fibröz displazi (Kemik kisti, ,Fibröz osteoma, Fibrosis ossifikans)göğüs duvarının iskelet tümörlerinin üçtebirinden fazlasını oluşturur. Bu kistik kemik tümörü iskelet sisteminin her hangi bir yerini tutabilir, fakat yaklaşık yarısı kostalardadır. Bunlar hiperparatiroidizme bağlı kistik kemik lezyonlarından klinikle ayrılabilirler. Tümör genellikle tektir ve travma sonucu gelişebilir. Bazı anlar şişme, hassasiyet, ve müphem ağrılardan şikayet edilebilir. Fakat lezyon genellikle sessizdir ve rutin göğüs filmlerinde tesbit edilir. Tedavi lokal çıkarmadan ibarettir.
3.Eosinofilik granulama: Eosinofilik granuloma, klavikula, skapula, veya nadiren sternumda görülebilir. Birlikte sıklıkla akciğer infiltrasyonları da vardır. Bu durum sıklıkla Hand-Schüller-Christian sendromu veya Lette-rer-Siwe hastalığının benign formunda görülmektedir. Ateş, halsizlik, lökösitoz, eosinofili ve kemik ağrıları olabilir. Kosta tutulumu kendini kemik korteksinde tahribat ve yeni periost oluşumu şeklinde şişme ile gösterebilir. Klinik tablo Ewing sarkomu osteomyelite benzer. Hastalık lokalize ise tedavi için eksizyon yeterlidir.
4.Hemanjioma: Kostaların kavernöz hemanjiomu, bebeklik ve çocuklukta ağrılı bir kitle olarak karşımıza çıkar. Tümör, göğüs radyogramında multipl radyolousen alanlar ya da tek trabeküllü kist şeklinde görülür.
5.Diğerleri: Fibrom, lipom, osteom ve anevrizmal kemik kistleri nadir görülen göğüs duvarı tümörleridir. Teşhis eksizyonel biopsiden sonra konur.