2016 yazında villa alınacak en güzel 10 yer!

Ege’nin, Akdeniz’in ve Marmara’nın en güzel yazlıklarını, en son yapılan villa tipi evleri sizin için derledik. Zingat’la tatile şimdiden başlayın!

Aydın

Ege bölgesinde, zengin bir tarihe, köklü bir kültüre ve eşsiz doğal güzelliklere sahip şehrimiz Aydın… Kuşadası ve Didim gibi ülkemizin en popüler tatil bölgelerinden bazılarına ev sahipliği yapıyor.

 

Aydın ve turistik ilçelerindeki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Bodrum

Her köşesi eşsiz güzelliklerle dolu Bodrum Yarımadası, gezilecek ve keşfedilecek pek çok tarihi, doğal ve turistik güzelliklerle dolu. Gümüşlük, Bitez, Ortakent, Yahşi, Kargı, Bağla, Karaincir ve Akyarlar en iyi denizi bulabileceğiniz koylar arasında yer alıyor.

 

Bodrum’daki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

Çanakkale

Asos, Bozcaada, Gökçeada denildiğin aklınıza gelen şehir… Çanakkale, sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerler sayesinde yerli ve yabancı turistlerden her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Çanakkale, gayrimenkul yatırımı yaparak bu yazı ve her yazı geçirmek için en ideal şehirlerden.

 

Çanakkale ve turistik ilçelerindeki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Marmaris

Marmaris bu yaz villa almak için tercih edebileceğiniz en iyi yerlerden biri… Heredot’un Marmaris için “Dünyanın en güzel gökyüzüne sahip” sözüne tanıklık edecek, yanılmadığını gözlerinizle göreceksiniz. Turunç, İçmeler gibi bilinen koyları dışında, hiç bilinmeyen bakir koylara sahip Marmaris, tüm güzelliğini yüzyıllardır korumaya devam ediyor.

 

Marmaris’teki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Sakarya – Karasu

Sakarya iline bağlı Karasu’da Karadeniz iklimini, huzuru eşsiz maviliğinde ve yeşilliğinde bulabilir, havuzlu villanızda güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

 

Sakarya-Karasu’daki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

Balıkesir

Cunda, Ayvalık, Altınoluk, Avşa Adası gibi ülkemizin en popüler tatil bölgelerine ev sahipliği yapan Balıkesir’de gezip keşfedeceğiniz pek çok güzellik bulunuyor.

 

Balıkesir ve turistik ilçelerindeki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Şile

Şile, İstanbul’un kuzeyinde yer alan, bir yüzü Karadeniz’e bakan, bir yüzü ormanlara dönük yemyeşil bir yerleşim yeri. Şile, ulaşım avantajına ve her geçen gün değer kazanan gayrimenkullere sahip. İlçeden en güzel villayı almak için hemen araştırmalara başlamalısınız.

 

Şile’deki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Tekirdağ

İstanbul’a yakınlığıyla dikkat çeken Tekirdağ, şehirden hemen kaçmak ve dinlenmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Kumbağ mevki ise Tekirdağ’da yazlık almak için ideal lokasyonların başında geliyor.

 

Tekirdağ ve turistik ilçelerindeki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

İzmir

İzmir içinde hem tatil yerlerini, hem doğal güzellikleri, hem de tarihi zenginlikleri bir arada barındırıyor. Doğası, ören yerleri, müzik ve yemek kültürü, tarihi merkezleri ve birçok farklı kültüre ev sahipliği yapmış olmasıyla yaşamak için en güzel şehirlerden biri…

 

İzmir ve turistik ilçelerindeki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Yalova

Türkiye’nin en önemli termal bölgelerinden biri Yalova. Büyük şehirlere yakın olduğu için arka bahçeniz olmaya aday. İster dinlenin, ister termal sularıyla şifa bulun. Dilerseniz, Çınarcık’ta dilediğiniz gibi denizin, kumun tadını çıkartabilirsiniz.

 

Yalova’daki en yeni satılık villa ilanları için tıklayın!

 

Kaynak: http://blog.zingat.com/2016-yazinda-villa-alinacak-en-guzel-10-yer/